Relațiile de parteneriat al spitalului se extind

0 Comments

Astăzi Spitalul Raional Căușeni împreună cu Centrul de Sănătate Căușeni au primit de la organizația de caritate TEECH team un lot substanțial de ajutor umanitar din Maria Britanie.

Donația constituită din cîrje, premergătoare, consumabile,scaun de bae,viceu portativ,mașină de spălat,mașină de uscat haine,săpun va ajuta instituțiile medicale în acordarea asistenței și îngrijirii pacienților aflați la tratamente.

În cadrul unei mese rotunde,la care au participat Valentina Panfilov-directorul Centrului de Sănătate Căușeni,Ion Ciobanu- vice director al IMSP Spitalul Raional Căușeni „Ana și Alexandru” ,Igor Pulber-șef secției economie al spitalului raional,Iurie Barcari-coordonator de proecte și specialist în achiziții împreună cu reprezentanții oraganizației de caritate TEECH team au discutat despre relațiile de colaborare și planurile de mai departe al oranizațiilor în dezvoltarea proectelor comune.

Ion Ciobanu a transmis un mesaj de mulțumire din partea d-lui Alexandru Cojocaru,director al IMSP Spitalul Raional Căușeni „Ana și Alexandru” pentru suportul acordat instituțiilor medicale și a înmînat diploma de gratitudine adresată organizației de caritate TEECH team.

Prietenii de la organizația TEECH team au rămas impresionați de ospitalitatea moldovenească și au rămas cu speranța că colaborarea va fi de durată.

Related Posts

Anunț

ANUNȚ CONCURS de SELECTARE al unui membru din comunitate în    …