Colectivul medical a petrecut medicul ATI Timofei Bucuci la odihnă binemeritată

0 Comments

Azi colectivul medical a petrecut la odihnă binemeritată medicul anestezist Timofei Bucuci.După o activitate îndelungată neîntreruptă din anul 1978,în cadrul spitalului din Căușeni,d-l Timofei Bucuci a decis să se elibereze din motive de sănătate.

S-a născut la 16 februarie 1954 în satul Sălcuța, raionul Căușeni,iar după absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din or. Chișinău în anul 1977 ,a început activatea ca medic ATI , iar din anul 1985 a ocupat funcția șef secție ATI.

Directorul spitalului Alexandru Cojocaru a mulțumit din suflet pentru contribuția d-lui Timofei Bucuci în asistența anestezică profesionistă acordată pacienților și a menționat că este un specialist de cea mai înaltă calificare, Om cu litera mare, familist , patriot.

D-l Bucuci este cetățean de onoare al raionului și orasului Căușeni și a avut mereu parte de respect din partea pacienților și colegilor pentru munca depusă.

D-l Timofei Bucuci a decis să se concedieze din propria inițiativă din motive de sănătate,începănd cu ziua de azi, 1 iunie 2021.

Din păcate munca de medic anestezist este plină de stresuri emoționale și psihologice,nopți nedormite,care lasă amprentă adîncă asupra sănătății profesioniștilor din domeniu.

Mai mulți colegi de serviciu și-au exprimat regretele că nu vor avea așa specialist cu experiență în spital și iau dorit odihnă binemeritată.

Related Posts