Alexandru Cojocaru transmite un mesaj de felicitare cu ocazia zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Alexandru Cojocaru transmite un mesaj de felicitare cu ocazia zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Stimați colegi,lucrători din sistemul sanitar! Cu prilejul zilei lucrătorului medical și a farmacistului vă transmit sincere felicitări!

Sărbătorim  în perioadă dificilă, situația neordinară este cauzată astăzi nu numai în țara noastră, dar și în multe alte țări ale lumii  de pandemia globală.

Omenirea s-a confruntat și mai înainte cu războaie și dezastre,cataclizme și epidemii. Va intra în istorie,incontestabil și COVID-19. 

Vreau să cred, dragi colegi, că, urmărind realitatea de astăzi, atitudinea față de medicină, față de activitatea lucrătorului medical se va schimba, și sper eu spre bine. 

În toate timpurile, profesia noastră a fost solicitată  mereu. În acest „război” invizibil noi ne-am plasat în prima linie. Din păcate cu profund regret, ca în orice război, suportăm pierderi omenești,inclusiv din rîndul personalului medical.

Spitalul nostru a primit „lovitura ” de covid primile din spitale raionale,am ajutat în perioada dificilă și pacienții din Ștefan-Vodă,iar pe lîngă pacienții covid,spitalul continuă să primească în mod de urgență pacienți cu diverse alte maladii,care au nevoe de ajutorul nostru. 

Vă mulțumesc pentru devotament, dîrzenie, profesionalism, dăruire! Să Vă bucurați de respectul colegilor, de recunoștința pacienților, de susținerea și aprecierea autorităților, de pacea și liniștea în familiile DVS.

Să aveți parte de sănătate, de bunăstare,satisfacția lucrului bine făcut.

Cu profund respect și considerațiuni Alexandru Cojocaru,director IMSP Spitalul raional Căușeni „Ana și Alexandru”.

Sari la bara de unelte