Un jubileu frumos serbează Directorul Alexandru Cojocaru

Un jubileu frumos serbează Directorul Alexandru Cojocaru

Astăzi, 29 septembrie 2020, d-l Alexandru  Cojocaru  încununează 20 de ani de activitate în calitate de conducător al Spitalului Raional Căușeni.

În data de 29 septembrie 2000 dumnealui a devenit director general al Spitalului Județean Tighina.

În răstimp de 20 de ani spitalul după mai multe schimbări de statut,a devenit actuala Instituție Medico-Sanitară Publică Spitalul Raional Căușeni „Ana și Alexandru”  și toate aceste transformări spre bine au avut loc cu nemijlocita contribuție a directorului Alexandru Cojocaru.

Drumul de conducător,pe care a pășit d-l Alexandru Cojocaru nu a fost deloc ușor,dar depâșind toate greutățile,a reușit să crească semnificativ prestigiul spitalului din Căușeni.

Principalele etape de creștere profesională după absolvirea Universității de Medicină și Farmacie din Chișinău au fost pregătirea prin secundariat clinic în obstetrică și ginecologie pe parcursul anilor 1989-1991 la Spitalul clinic Nr.2  din orașul Kiev și masteratul în Management de Sănătate Publică pe parcursul anilor 2005-2007 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Chișinău.

Aceste studii postuniversitare au clădit calitățile de manager și l-au ajutat mult în obținerea rezultatelor remarcabile în funcția de director.

Colectivul spitalului cu această ocazie deosebită îi dorește domnului Alexandru Cojocaru succese mari în continuare la postul de director și noi realizări frumoase.

Sari la bara de unelte