Modernizarea spitalului cu suportul european

Modernizarea spitalului cu suportul european

Spitalul din Căușeni este beneficiarul uniu proiect finanțat de Ambasada Cehiei la Chișinău,care și-a propus dotatea spitalelor regionale din Republica Moldova.

Proiectul are inclus un parteneriat de colaborare dintre participanți- Ministerul Sănătății, Consiliul raional Căușeni,Ambasada Cehiei și Spitalul raional Căușeni.  Proiectul a demarat la data de 1 iulie și urmează a fi încheiat la 31 octombrie.

Echipamentul va fi amplasat în noua secție de reanimare care urmează să fie deschisă la primul etaj al instituției.

Secția de reanimare va fi dotată cu 11 paturi noi și cele mai moderne la moment.Aceste paturi vor permite acordarea unei asistențe medicale de calitate pacienților aflați în stare critică.

Paturile care au fost aduse din Cehia,au fost ambalate în cutii speciale, iar pentru asamblarea acestora astăzi a  venit o echipă specializată de bioingineri.

Directorul spitalului Alexandru Cojocaru a mulțumit prin scrisoare oficială Ambasadorului Cehiei în Republica Moldova pentru ajutorul acordat dezinteresat.

Deasemenea d-l Alexandru Cojocaru a transmis mulțumiri ministerului Sănătății și Consiliului Raional Căușeni pentru sprijinul permanent acordat spitalului.

O mulțumire aparte directorul spitalului a transmis directorului centrului comercial Epicentru Stanislav Moisei pentru ajutorul tehnic acordat spitalului la descărcarea utilajului transportat de peste hotare.

Sari la bara de unelte