Anunț

0 Comments

ANUNȚ

CONCURS de SELECTARE

al unui membru din comunitate în    

 CONSILIUL de ADMINISTRARE

al  IMSP SPITALUL  RAIONAL CĂUȘENI ,,ANA ȘI ALEXANDRU”

       Spitalul nostru organizează un concurs pentru selectarea unui membru în cadrul consiliului de administrare. Această poziție este extrem de importantă, deoarece consiliul de administrare joacă un rol esențial în gestionarea și dezvoltarea spitalului, luând decizii strategice și asigurând o bună conducere.

Candidații trebuie să aibă o bună cunoaștere a nevoilor și preocupărilor comunității și să fie capabili să reprezinte interesele acesteia în cadrul consiliului de administrare al spitalului.

Pentru a se înscrie la concurs, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. Să dețină studii superioare în domeniul economic, juridic sau medical.  Reprezentant al comunității poate fi lider a comunității locale, reprezentant a asociațiilor de pacienți, societății civile, mediului academic, instituției de învățământ, primăriei, etc.

2. Să posede competențe și experiență de muncă relevante în domeniul lor. Este necesar ca candidații să demonstreze că au dobândit o cunoaștere solidă într-unul dintre aceste domenii.

Candidații trebuie să prezinte până pe data de 10 iunie 2023:

– CV detaliat care evidențiază experiența și competențele lor în domeniul economic, juridic sau medical.

– Scrisoare de intenție în care candidatul să-și exprime motivația și competențele relevante,

– Candidații trebuie să ofere dovezi că au o conexiune puternică cu comunitatea locală și că pot reprezenta interesele acesteia în cadrul consiliului de administrare al spitalului.

Procedura de selecție va implica evaluarea CV-ului și a scrisorii de intenție a candidaților. Candidații selectați vor fi apoi propuși spre aprobare în cadrul consiliului de administrare al spitalului.

Dacă sunteți interesat să candidați la acest post, vă recomandăm să obțineți toate informațiile suplimentare apelând la nr. de tel 079719218 și să respectați termenele și procedurile stabilite în anunțul concursului.

Mult succes!

 

Related Posts