Spitalul a primit o donație de la compania Loteria Națională pentru suport în lupta cu infecția COVID-19

0 Comments

Astăzi echipa Loteriei Naționale a ajuns la spitalul din Căușeni cu o donație pentru lupta cu COVID-19.Această donație Loteria Națională a oferit în semn de recunoștința față de munca nobilă a cadrelor medicale.

Din această săptămână,partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, NGM Company,a dat start unei noi etape a campaniei sociale  pentru instituțiile medicale ”Avem grijă de Dumneavoastră”.

Echipa Loteria Națională a fost întîmpinată de directorul Alexandru Cojocaru,care a mulțumit din suflet pentru donația oferită și a dat asigurări că ajutorul acordat dezinteresat va ajuta cadrele medicale din spital să fie mai protejate.

Donația  include câte 100 de litri de lichid dezinfectant pentru mâini, 20 de costume de protecție,250 de perechi de mănuși și 500 de măști pentru spital.

Donația primită a fost imediat testată la secția UPU al spitalului,iar administratorii spitalului sau convins că echipamentul  este de calitate.

În total echipa Loteria Națională are scop să ofere donație la peste 30 de instituții medicale din toată țara.

În acest mod, Loteria Națională își propune să ofere mijloace de protecție care să fie folosite în spitale, atât de medici, cât și de pacienți, pentru a reduce riscurile de infectare a personalului medical.

Related Posts